fbpx

IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE

Studniówki

Studniówka to bal jedyny w swoim rodzaju, który wspomina się do końca życia. Zanim rozpocznie się odliczanie do egzaminu dojrzałości połączone z intensywną nauką, czas na zabawę i tańce do białego rana. Tej nocy zapominamy o zbliżającej się maturze i szalejemy do rana.

 

Studniówka to wydarzenie, które w styczniu i lutym znajduje się w centrum zainteresowania wszystkich szkół ponadgimnazjalnych. W Hotelu Jan Sander dokładamy wszelkich starań, aby każdy bal maturalny był wyjątkowy i niezapomniany. Doskonale wiemy, z jakim utęsknieniem maturzyści wyczekują tego dnia, dlatego zawsze dbamy nawet o najdrobniejsze szczegóły.

 

Jeśli poszukują Państwo odpowiedniej sali na studniówkę w Łodzi, Konstantynowie Łódzkim lub Aleksandrowie Łódzkim, jesteśmy do Państwa dyspozycji. Z przyjemnością zorganizujemy imprezę, o jakiej marzą uczniowie. Dysponujemy czterema przestronnymi salami bankietowymi, które idealnie sprawdzą się do Poloneza oraz zabaw do białego rana. W przypadku połączenia dwóch sąsiadujących ze sobą sal, jesteśmy w stanie zorganizować dla Państwa studniówkę liczącą nawet do 400 osób.

Z naszej strony gwarantujemy pełen profesjonalizm i obsługę na najwyższym poziomie. Organizowanie imprez to dla nas czysta przyjemność, a uśmiech i zadowolenie roztańczonych maturzystów jest dla nas najlepsza nagrodą. Serdecznie zachęcamy do odwiedzenia nas w Hotelu Jan Sander, by obejrzeć nasze sale bankietowe oraz porozmawiać na temat Państwa oczekiwań. Zapewniamy indywidualne podejście oraz dostosowanie oferty do wymagań.

 

Organizacja kompleksowa studniówek w naszych hotelowych salach balowych to wspaniały pomysł na studniówkę 2020-2021. Wspieramy, pomagamy, organizujemy.

Menu na Studniówkę - propozycja

Menu jest propozycją naszego Szefa Kuchni, niemniej jednak czekamy na Państwa sugestie i ewentualne modyfikacje.
W razie potrzeby na specjalne życzenie możemy przygotować indywidualne menu dla osób będących na dietach (np. wegetariańskiej, wegańskiej, bezglutenowej).


170 zł/ osoba


  1. Przystawka (przystawka oczekująca na stole – jedna do wyboru):
    – tatar z łososia na grzance czosnkowej.
  2. Zupa (serwowana w wazach – jedna do wyboru):
    – rosół z domowym makaronem,
    – krem z pieczonego buraka z kwaśną śmietaną,
    – francuska zupa cebulowa z grzankami i serem gruyeree.
  3. Danie główne (serwowane na półmiskach):
    – kotlet de volaille,
    – karkówka po kaszubsku z makaronem szpinakowym,
    – zrazy wieprzowe w sosie koperkowym,
    – filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i suszonym pomidorem z salsą pomidorową,
    – kotlet Cordon Blue.
    Dodatki do dań głównych:
    – buraczki na ciepło,
    – kluski śląskie lub włoskie gnocchi w maśle,
    – ziemniaki pieczone z rozmarynem,
    – bukiet surówek.
  4. Danie ciepłe (jedno do wyboru):
    – shoarma z frytkami,
    – Stroganoff wołowy z kluskami półfrancuskimi.
  5. Danie ciepłe:
    – polędwiczka wieprzowa w sosie z sera pleśniowego, podana z włoskimi kluskami gnocchi.
  6. Zupa (serwowana):
    – łódzka zalewajka z grzybami.
Sala Studniówka Organizacja Eventów Firmowych Imprezy okolicznościowe Łódź Hotel Restauracja
Sala Balowa Organizacja Eventów Firmowych Imprezy okolicznościowe Łódź Hotel Restauracja
Sala Studniówka Organizacja Eventów Firmowych Imprezy okolicznościowe Łódź Hotel Restauracja
Sala Studniówka Organizacja Eventów Firmowych Imprezy okolicznościowe Łódź Hotel Restauracja

Szukasz miejsca na Studniówkę? Napisz do nas lub zadzwoń!

Szukasz miejsca na Studniówkę? Napisz do nas lub zadzwoń!