Nasza restauracja mieści się w w okolicach Łodzi, w Rąbieniu i stanowi mieszankę tradycji z nowoczesnością. Połączenie klasycznych dań z nowatorskimi metodami przyrządzania i serwowania to zdecydowanie nasz znak rozpoznawczy. Nie boimy się innowacyjnych rozwiązań, które z powodzeniem wykorzystujemy w naszej kuchni. Kreatywne podejście Szefa Kuchni do każdego produktu sprawia, iż podawane dania cieszą nie tylko doskonałym smakiem, ale również atrakcyjnym wyglądem. Z powodzeniem możemy konkurować z najlepszymi restauracjami w Łodzi i nie tylko.
Karta menu modyfikowana jest dwa razy do roku tak, aby zachować sezonowość i czerpać z natury to, co najlepsze. Korzystamy tylko z wyselekcjonowanych składników najwyższej jakości, dzięki czemu każda z naszych potraw zyskuje niepowtarzalny smak. Dużym atutem naszej restauracji jest też taras zewnętrzny. Można się tu wygodnie się rozsiąść, by w otoczeniu zieleni ogrodu chłonąć niepowtarzalny klimat tego miejsca.
Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z naszym menu oraz skosztowania naszych niesamowitych potraw. Gwarantujemy najwyższą jakość, niezapomniane walory smakowe oraz estetyczne.
Godziny pracy restauracji:
od poniedziałku do soboty: 12:00-22:00,
w niedziele: 12:00-21:00.
Traditional beef tartar with an egg yolk, pickled vegetables and bread
Tiger shrimps fried in tempura served on arugula with mango gel and two dips
Beef carpaccio with capers and arugula, Grana Padano and toast
Potato soup with a shrimp and chips
Fish soup with roasted zander, clams and potatoes
Traditional polish sour soup with an egg
Bacon roasted in demi-glace sauce served on garlic purée with mustard seed, beetroot gel, sugar peas and buckwheat croquette
NOWOŚĆ
Duck’s thigh roasted with apples in root vegetables served on cabbage with gnocchi and raspberry gel
Goose stomachs stewed in apples with curry served on peas purée with pearl barley and mushrooms
Beef Burger with bacon and marinated vegetables served with Belgian fries and sauce
Pork chop with beetroot and potatoes
Pielmieni – fried dumplings with meat served with garlic-yoghurt sauce
Penne with Parma Ham, dried tomatoes, pesto and nuts
NOWOŚĆ
Tagliatelle with broccoli and chicken stewed in white wine
Breaded burbot fillet with fries and salads
NOWOŚĆ
Breaded Zander fillet with roasted potatoes and vegetables stewed in butter (sauté version on request)
Tuna on lettuce with marinated potatoes, poached egg, lemon dressing and toasts
NOWOŚĆ
Salad with roasted chicken in garlic sauce, cherry tomatoes, cucumber, smoked cheese and toasts
NOWOŚĆ
Salad with feta breaded in almond flakes and sesame on iceberg lettuce with olives, mustard-honey sauce and toasts
Chicken soup with pasta
NOWOŚĆ
Tomato soup with small dumplings
Chicken nuggets with fries and carrot salad
Pancakes with cream cheese and peaches
Chocolate brownie with lemon cream and orange gel
Banana ice cream in chocolate with raspberry gel and orange caviar
Cheesecake with white chocolate ganache and meringue
Hotel Jan Sander
ul. Wycieczkowa 2/10
95-070 Rąbień AB (k. Łodzi)
Polska
Зателефонуйте нам зараз, щоб забронювати та отримати спеціальні ціни.